Pulles & Rijppaert

Vermogensplanning

Wij geloven dat vermogensplanning, oftwel Lifestyle- & Vermogensplanning, het beste financieel adviesconcept is voor de klant. Vreemd genoeg is dit in Nederland nog niet heel bekend. Deze planning is namelijk in Amerika en Engeland al jarenlang een succesvol kanaal voor financieel advies.

Lifestyle- & Vermogensplanning

Vermogensplanning bestaat uit een financiële planning die inzicht geeft in de huidige en toekomstige totale financiën. Een vaste, persoonlijke adviseur, die ook permanente vraagbaak is voor alle financiële vragen, maakt een plan gebaseerd op de wensen en doelen voor de toekomst. Ook voert hij het plan uit. Ook de vermogensopbouw, die nodig is om bepaalde doelen te kunnen realiseren, neemt hij mee. Hij bewaakt permanent de voortgang van de plannen en stuurt indien nodig bij. Ieder jaar neemt hij de totale financiën door en past de plannen indien nodig aan. Hij is de financiële coach die af en toe een zetje geeft, zodat het ook echt gebeurt. Dankzij de planning is er altijd voldoende vermogen om uw gewenste levensstijl te kunnen financieren.

Financiële planning

Een financiële planner geeft ook inzicht in uw financiële situatie middels uitstekende plannen.
De financiële planner gelooft vaak, uit principiële gronden, dat hij deze plannen niet zelf kan uitvoeren. Hij ziet hierin een soort belangenverstrengeling. Het gevolg is dat de klant het plan zelf moet uitvoeren. Hier gaat het meestal fout. Het plan wordt juichend ontvangen, om later in een la te belanden en er nooit meer uit te komen. Er komt niets van terecht. Daarom is het concept van de vermogensplanner ons inziens veel beter. De vermogensplanner voert de plannen namelijk wel voor u uit, inclusief de benodigde vermogensopbouw. Daarbij bewaakt hij permanent de voortgang, zodat u wel uw financiële plannen en doelen behaald.

Eerder kunnen stoppen met werken

We moeten allemaal steeds langer doorwerken. Mede daarom willen steeds meer mensen eerder kunnen stoppen met werken. Dit betekent niet dat men dan ook daadwerkelijk eerder stopt, maar de gedachte dat dit wel kan, geeft een enorm fijn en rustgevend gevoel. Met onze Lifestyle- & Vermogensplanning kunnen wij u dit rustgevende gevoel bezorgen.

Neem gerust contact met ons op

Zodat u altijd kunt leven zoals u graag wilt!

Neem contact op