Wie zijn wij?

Wij zijn een echt Haarlems kantoor opgericht in 1995.

Wij, Frans Pulles en Jan-Hans Rijppaert, beide geboren Haarlemmers, zijn de eigenaren. Wij willen dat u altijd voldoende vermogen heeft om uw gewenste levensstijl te kunnen financieren.

Ons verhaal

Wij doen dit niet alleen, maar worden bijgestaan door een fantastisch team dat bestaat uit Alice Luiten, Jules de Maaijer en Linda Croes.
Samen willen wij u graag een zorgeloos financieel leven bezorgen!

Frans Pulles

Lifestyle- & Vermogensplanner

Na 15 jaar met veel plezier bij ABN Amro Bank gewerkt te hebben, heb ik in 1995 mijn droom uit laten komen door een eigen financieel adviesbureau te beginnen. Mijn missie hierbij is om mijn klanten te helpen aan een financieel zorgeloos leven.
Ik hou van de leuke dingen in het leven. Dat is voor mij wandelen, fietsen, reizen, samenzijn met vrienden en familie, lekker eten en drinken, sport en muziek.

Jan-Hans Rijppaert

Lifestyle- en Vermogensplanner

Met veel plezier werk ik inmiddels al 28 jaar in de financiële dienstverlening. De eerste jaren bij de ABN Amro Bank waar ik o.a. Frans Pulles heb leren kennen. Inmiddels werken wij al vele jaren met veel plezier samen.
Ik vind het fijn dat ik werk en privé in de afgelopen 20 jaar heb kunnen combineren. Klanten zijn inmiddels vaak vrienden en vriendinnen geworden. Een goede begeleiding op basis van onze Lifestyle- en Vermogensplanning is mijn missie.

Alice Luiten

Lifestyle- & Vermogensplanner en Hypotheekspecialist

Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan bij de Rabobank ben ik in 2017 begonnen bij Pulles & Rijppaert. Ik vind het heerlijk om veel kennis te vergaren en die te benutten in onze Lifestyle- & Vermogensplanning. Het verschaffen van financiële rust en duidelijkheid bij mijn klanten vind ik een mooie uitdaging. Ik ben opgegroeid in het dorpje Stompwijk in Zuid-Holland waar ik in mijn vrije tijd nog graag kom om mijn vrienden en familie te bezoeken.

Jules de Maaijer

Hypotheekspecialist

Eind 2015 heb ik er voor gekozen om de overstap te maken van de ING Bank naar het kantoor van Pulles & Rijppaert om aan de slag te gaan als hypotheekspecialist.
Ik wil mijn klanten graag ontzorgen en ben altijd op zoek naar creatieve oplossingen. Mijn specialiteit is om een bank in beweging te krijgen en hypotheken snel en vakkundig af te handelen. Ik hou van bordspellen, fietsen en ik brouw sinds kort, thuis in Amsterdam, mijn eigen bier!

Linda Croes

Office Manager

Als office-manager zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt op kantoor. Een snelle service en vriendelijkheid vind ik erg belangrijk. Als voormalig ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om op financieel vlak goed begeleid te worden. Ik vind het fijn om nu voor onze klanten hieraan te kunnen bijdragen. Ik ben getrouwd, moeder van drie fantastische kinderen en ik vind het leuk om in mijn vrije tijd met mijn hond op pad te zijn, te sporten of te lezen.

Neem gerust contact met ons op

Zodat u altijd kunt leven zoals U graag wilt!

Neem contact op