Wie zijn wij?

Wij zijn een echt Haarlems kantoor opgericht in 1995.

Wij, Frans Pulles en Jan-Hans Rijppaert, beide geboren Haarlemmers, zijn de eigenaren. Wij willen dat u altijd voldoende vermogen heeft om uw gewenste levensstijl te kunnen financieren.

Ons verhaal

Wij doen dit niet alleen, maar worden bijgestaan door een fantastisch team dat bestaat uit Linda Croes, Barbara van Dortmond en Bastiaan Braams.
Samen willen wij u graag een zorgeloos financieel leven bezorgen!

Frans Pulles

Lifestyle- & Vermogensplanner

Na 15 jaar met veel plezier bij ABN Amro Bank gewerkt te hebben, heb ik in 1995 mijn droom uit laten komen door een eigen financieel adviesbureau te beginnen. Mijn missie hierbij is om mijn klanten te helpen aan een financieel zorgeloos leven.
Ik hou van de leuke dingen in het leven. Dat is voor mij wandelen, fietsen, reizen, samenzijn met vrienden en familie, lekker eten en drinken, sport en muziek.

Jan-Hans Rijppaert

Lifestyle- en Vermogensplanner

Met veel plezier werk ik inmiddels al 28 jaar in de financiële dienstverlening. De eerste jaren bij de ABN Amro Bank waar ik o.a. Frans Pulles heb leren kennen. Inmiddels werken wij al vele jaren met veel plezier samen.
Ik vind het fijn dat ik werk en privé in de afgelopen 20 jaar heb kunnen combineren. Klanten zijn inmiddels vaak vrienden en vriendinnen geworden. Een goede begeleiding op basis van onze Lifestyle- en Vermogensplanning is mijn missie.

Bastiaan Braams

Lifestyle- & Vermogensplanner

In ruim 20 jaar in de financiële dienstverlening, heb ik onder andere bij MeesPierson, ABN AMRO Private Banking en Theodoor Gillissen het vak van vermogensmanagement geleerd. En alle cycli van de economie meegemaakt. Mijn belangrijkste les was dat je pas echt waarde toevoegt door je juist te verdiepen in wat de klant bezighoudt. En wat zijn of haar wensen, ambities en dromen zijn. Dit is de kern van wat ik door Pulles & Rijppaert mijn klanten kan bieden.

Barbara van Dortmond

Junior Lifestyle- & Vermogensplanner

In 2020 ben ik gestart bij Pulles & Rijppaert om intern opgeleid te worden tot Lifestyle- & Vermogensplanner. Als Junior Lifestyle- & Vermogensplanner vind ik het leuk om samen met mijn collega's onze klanten te ontzorgen.
Ik ben geboren en opgegroeid in de omgeving Haarlem, waar mijn vriend en ik sinds 2021 de trotse eigenaar zijn van ons eigen huis. Als jongste van dit kantoor haal ik naast mijn werk ook plezier uit het bakken van cupcakes en heb ik een grote passie voor mode.

Linda Croes

Office Manager

Als office-manager zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt op kantoor. Een snelle service en vriendelijkheid vind ik erg belangrijk. Als voormalig ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om op financieel vlak goed begeleid te worden. Ik vind het fijn om nu voor onze klanten hieraan te kunnen bijdragen. Ik ben getrouwd, moeder van drie fantastische kinderen en ik vind het leuk om in mijn vrije tijd met mijn hond op pad te zijn, te sporten of te lezen.

Neem gerust contact met ons op

Zodat u altijd kunt leven zoals U graag wilt!

Neem contact op