Pulles & Rijppaert

Beheerd beleggen

Bij Pulles & Rijppaert geloven wij dat een financieel plan gebaseerd moet zijn op zowel uw totale financiële situatie als uw wensen en doelen voor de toekomst. Dit plan vormt een belangrijke basis. Uit dit plan ontstaat namelijk vaak de behoefte om vermogen op te bouwen voor later. Dit is waar beheerd beleggen om de hoek komt kijken: een afgeleide van het financieel plan.

Beheerd beleggen: ons beleggingsbeleid

Beheerd beleggen baseert zich normaliter op voorspellingen. Uit het totale aanbod van aandelen en obligaties vist de beheerder de krenten uit de pap. Daarnaast probeert de beheerder vaak met de juiste timing te kopen en verkopen. Maar onderzoek toont aan dat de kans van slagen op lange termijn bijzonder klein is. Slechts 15% van deze beheerders lukt het om het over een langere periode beter te doen dan de markt.

Pulles & Rijppaert gelooft niet in voorspellen en timen: wij beroepen ons liever op de feiten. Ons beleggingsbeleid is gebaseerd op jarenlang academisch onderzoek. Vanuit die kennis willen wij de kapitaalmarktrendementen doorgeven aan onze klanten. Met optimale spreiding en door accenten toe te passen met meer rust en minder risico.

Beleggingsbeheer

Het beheer van onze beleggingsoplossing besteden wij uit aan Dimensional, een gerenommeerde Amerikaanse vermogensbeheerder. Voor het beleggingsbeheer baseren zij zich al jarenlang op puur academisch onderzoek van het allerhoogste niveau. Er zijn niet voor niets meerdere Nobelprijswinnaars van de economie verbonden aan Dimensional. Zij kunnen voordeel behalen dankzij accenten gebaseerd op dat wetenschappelijk onderzoek én via een uniek tradingsysteem. Dit in vergelijking tot de marktrendementen waarmee de beleggingskosten normaliter kunnen worden goedgemaakt. Zo kunnen wij de kapitaalmarkt rendementen doorgeven aan onze klanten.

Neem gerust contact met ons op

Zodat u altijd kunt leven zoals U graag wilt!

Neem contact op