Pulles & Rijppaert

Beleggingsadvies

Bij Pulles & Rijppaert geloven wij dat een financieel plan gebaseerd moet zijn op zowel uw totale financiële situatie als uw wensen en doelen voor de toekomst. Dit plan vormt een belangrijke basis. Uit dit plan ontstaat namelijk vaak de behoefte om vermogen op te bouwen voor later. Dit is waar het beleggingsadvies om de hoek komt kijken: een afgeleide van het financieel plan. Er zijn globaal twee stromingen op het gebied van beleggingsadvies. De ene stroming baseert zich op voorspellingen. Bijna alle actieve beleggingsfondsen en vermogensbeheerders werken op deze manier. Uit het totale aanbod van aandelen en obligaties vist de beheerder de krenten uit de pap.

Beleggingsadvies: ons beleggingsbeleid

Daarnaast probeert de beheerder vaak met de juiste timing te kopen en verkopen. Maar onderzoek toont aan dat de kans van slagen op lange termijn bijzonder klein is. Slechts 15% van deze beheerders lukt het om het over een langere periode beter te doen dan de markt. Pulles & Rijppaert gelooft niet in voorspellen en timen: wij beroepen ons liever op de feiten. Ons beleggingsbeleid is gebaseerd op jarenlang academisch onderzoek. Vanuit die kennis willen wij de kapitaalmarktrendementen doorgeven aan onze klanten. Met optimale spreiding en door accenten toe te passen met meer rust en minder risico.

Beleggingsadviseur

Via onze Lifestyle- & Vermogensplanning krijgt u een vaste persoonlijke adviseur aangewezen, die u altijd vragen kunt stellen. Hij geeft u inzicht én maakt de planning inclusief het beleggingsadvies. Ook zorgt hij ervoor dat de plannen daadwerkelijk worden uitgevoerd. Minimaal één keer per jaar neemt de adviseur uw totale financiële situatie met u door en past hij indien nodig de plannen aan.

Beleggingsadvies: ons beleggingsbeleid

Meer rendement betekent meer risico. Middels het financiële plan kunnen wij met u kijken wel rendement u nodig heeft om uw doelen te behalen. Ook kijken we of het bijbehorende risico voor u acceptabel is. Permanente bewaking, optimale spreiding en gebaseerd op en lange beleggingshorizon zorgen ervoor dat u veilig bij ons kunt beleggen.

Neem gerust contact met ons op

Zodat u altijd kunt leven zoals U graag wilt!

Neem contact op