Pulles & Rijppaert

Vermogensbeheer

Bij Pulles & Rijppaert geloven wij dat een financieel plan gebaseerd moet zijn op zowel uw totale financiële situatie als uw wensen en doelen voor de toekomst. Dit plan vormt een belangrijke basis. Uit dit plan ontstaat namelijk vaak de behoefte om vermogen op te bouwen voor later. Dit is waar vermogensbeheer om de hoek komt kijken: een afgeleide van het financieel plan. Vermogensbeheer baseert zich normaliter op voorspellingen. Uit het totale aanbod van aandelen en obligaties kiest de beheerder de beste opties. Daarnaast probeert de beheerder vaak met de juiste timing te kopen en verkopen.

Vermogensbeheer: ons beleggingsbeleid

Maar onderzoek toont aan dat de kans van slagen op lange termijn bijzonder klein is. Slechts 15% van deze beheerders lukt het om het over een langere periode beter te doen dan de markt. Pulles & Rijppaert gelooft niet in voorspellen en timen: wij beroepen ons liever op de feiten. Ons beleggingsbeleid is gebaseerd op jarenlang academisch onderzoek. Vanuit die kennis willen wij de kapitaalmarktrendementen doorgeven aan onze klanten. Met optimale spreiding en door accenten toe te passen met meer rust en minder risico.

Vermogen opbouwen

Vermogen opbouwen doen wij via de beleggingsoplossing die wij hebben gebouwd via Dimensional. Dimensional is een gerenommeerde Amerikaanse vermogensbeheerder. Zij baseren zich al jarenlang op puur academisch onderzoek van het allerhoogste niveau. Zo zijn er o.a. meerdere Nobelprijswinnaars van de economie verbonden aan Dimensional. Zij kunnen voordeel behalen dankzij accenten gebaseerd op dat wetenschappelijk onderzoek én via een uniek tradingsysteem. Dit in vergelijking tot de marktrendementen waarmee de beleggingskosten normaliter kunnen worden goedgemaakt. Zo kunnen wij de kapitaalmarkt rendementen doorgeven aan onze klanten. Volgens ons is dit de beste manier om vermogen op te bouwen voor later.

Neem gerust contact met ons op

Zodat u altijd kunt leven zoals U graag wilt!

Neem contact op