Pulles & Rijppaert

Financieel advies

Pulles & Rijppaert geeft al sinds 1995 financieel advies. In het begin was dit vooral hypotheekadvies, waarbij wij altijd het klantbelang vooropstelden. In de loop der jaren merkten wij dat een goed financieel advies alleen mogelijk is, als gekeken werd vanuit de totale financiële situatie. Daarbij moet het advies gebaseerd zijn op alle wensen en doelen voor de toekomst. Eenmalig advies werkt niet. Er treden constant veranderingen op, waardoor de adviezen ook veranderen. Ook viel het ons op dat als je de adviezen als financieel adviseur niet uitvoert, er vaak niets van terecht komt.

Adviesmodel voor financieel advies

Met deze ervaringen ontwikkelden wij een nieuw en ons inziens veel beter adviesmodel. Wij noemen dit Lifestyle- & Vermogensplanning. Dit model geeft allereerst inzicht in zowel de huidige als de toekomstige financiële situatie. Daarna worden plannen gemaakt, gebaseerd op de wensen en doelen voor de toekomst. Vervolgens worden deze plannen uitgevoerd en permanent begeleid en bewaakt. Het is onze missie om er, met dit model, voor te zorgen dat u altijd voldoende vermogen heeft om de gewenste levensstijl te kunnen financieren.

Lifestyle- & Vermogensplanning [H2]

Wij begonnen als Financieel Adviesbureau Pulles. Door onze nieuwe werkwijze veranderden wij onze naam zes jaar geleden in Pulles & Rijppaert Lifestyle- & Vermogensplanning. Wij bieden nu twee diensten aan: Lifestyle- & Vermogensplanning én hypotheekadvies. Het unieke van ons hypotheekadvies is dat u na het hele proces de vrijblijvende mogelijkheid heeft om zonder extra opstartkosten door te gaan met onze Lifestyle- & Vermogensplanning.

Financieel adviseur

Via onze Lifestyle- & Vermogensplanning krijgt u een vaste persoonlijke adviseur die u altijd vragen kunt stellen. Hij geeft u inzicht in uw financiële situatie, maakt plannen én zorgt ervoor dat de plannen worden uitgevoerd. Minimaal één keer per jaar neemt de adviseur uw totale financiële situatie met u door en past indien nodig de plannen aan.

Neem gerust contact met ons op

Zodat u altijd kunt leven zoals U graag wilt!

Neem contact op