Hoe werkt het

Altijd kunnen leven op basis van uw gewenste levensstijl

Wilt u begeleid worden naar financiële onafhankelijkheid en vindt u daarbij persoonlijke aandacht, bereikbaarheid en continuïteit belangrijk? Heeft u een belegd vermogen van minimaal € 150.000? Dan is onze Lifestyle- & Vermogensplanning iets voor u!

Onze Lifestyle- & Vermogensplanning bestaat uit vier belangrijke pijlers.

1. Een vaste persoonlijke adviseur

Bij uw vaste adviseur kunt u altijd terecht met al uw financiële vragen. Wij inventariseren uw financiële situatie en uw wensen en dromen voor de toekomst. Hoeveel heeft u echt nodig om het leven te leiden dat u wilt? Wat zijn uw belangrijkste financiële doelstellingen? Wij geven inzicht in uw financiële situatie nu en later, en dat geeft rust. Wij maken plannen om uw wensen en doelen te realiseren en voeren deze plannen ook uit, en bewaken de voortgang. Wij bellen u regelmatig op om te informeren hoe het gaat. Minimaal één keer per jaar bespreken wij met u uw totale situatie en passen wij de plannen indien nodig aan.

2. Digitale planningssoftware

Voor het geven van het inzicht en het maken van de plannen maken wij gebruik van geavanceerde planningssoftware. De financiële gegevens houden wij ook up-to-date. U kunt altijd online de planning inzien.

3. Vermogensopbouw gebaseerd op jarenlang academisch onderzoek

Wij maken samen met u plannen voor de uitvoering van het Financieel Lifestyle- en Vermogensplan. Vaak speelt vermogensopbouw voor de toekomst daarbij een belangrijke rol. U kunt bij ons terecht met een belegd vermogen vanaf € 150.000.

Onze beleggingsoplossing bestaat uit een combinatie van beleggingsfondsen van Dimensional, een grote Amerikaanse beleggingsfirma. Zij baseren zich al jarenlang uitsluitend op academisch onderzoek en door deze in te zetten kunnen zij op de lange termijn plusjes scoren t.o.v. de gemiddelde kapitaalmarktrendementen, waarmee de beleggingskosten normaliter kunnen worden gecompenseerd. Zo kunnen wij met meer spreiding en rust op de lange termijn de kapitaalmarkten doorgeven.

4. Bemiddeling via onze productspecialisten

Uit het plan komt af en toe de behoefte naar voren van een nieuw financieel product. Dit kan een hypotheek zijn of bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering. Het is dan mogelijk dat onze productspecialisten voor u gaan bemiddelen. Bemiddelen houdt in dat zij gaan onderzoeken welke bank of verzekeringsmarkt het gewenste product het beste kan invullen, offertes aanvragen en alles verder in orde maken. Als lid van onze Lifestyle- & Vermogensplanning krijgt u dan een korting van 20% op onze reguliere bemiddelingskosten.

Inzichtelijke kosten

De kosten voor het opstarten van de Lifestyle- & Vermogensplanning bedragen € 907,50 inclusief BTW. De lopende kosten gaan op abonnementsbasis en bedragen per kwartaal   € 155,- inclusief BTW. Het abonnement kan op ieder moment kosteloos worden opgezegd.

In geval van beleggen zijn er ook nog beleggingskosten. De kosten van beleggen bestaan uit drie onderdelen.

Op de eerste plaats zijn er kosten voor het openen en beheer van een beleggingsrekening, het administreren van de beleggingen, het verzorgen van kwartaal- en jaarrapportages, het dagelijks digitaal kunnen inzien van de stand van zaken etc. Op de tweede plaats zijn er kosten van de beleggingsfondsen zelf. Tot slot zijn er onze advieskosten voor o.a. het ontwikkelen en onderhouden van onze modelportefeuilles, het herbalanceren en het jaarlijks monitoren van de beleggingen.

De kosten kunnen automatisch worden verrekend met het belegd vermogen en bedragen in totaliteit op jaarbasis tussen de 0,58% en 1,3% van het belegd vermogen, afhankelijk van het risicoprofiel en het belegd vermogen.

Neem gerust contact met ons op

Zodat u altijd kunt leven zoals U graag wilt!

Neem contact op